Najnovšie recenzie zo sekcie Octy
- veľmi zdravý produkt - pôvod Japonsko od Sunfoodu
- toto nie je ocot, ale kyselina citrónová s morskou soľou
- odkysluje organizmus - jedna polievková lyžica denne, ktorú potom veľmi rýchlo treba zapiť vodou
Umeboshi ocot vzniká ako "odpadový" produkt pri fermetácii umeboshi sliviek. Umeboshi slivky sa v Japonsku používa namiesto korenia najmä pri pokrmoch z rýb.
- Toto nie je ocot, ale kyselina citrónová s morskou soľou
- Pomáha odkysliť telo - jedna polievková lyžica, ktorú treba veľmi rýchlo zapiť vodou
- Používam aj ako náhradu za klasický ocot
Umeboshi ocot vzniká ako "odpadový produkt" pri fermetácii Umeboshi sliviek, z ktorých sa vyrába umeboshi pasta. Umeboshi pastu si dávam na ryby, ktoré potom majú skvelú chuť. Celkovo japonské výrobky sú veľmi kvalitné a zdravé.
Skvely salat s touto zalievkou
Výborná kvalita za super cenu.
- dobrý pri problémoch s trávením
Výborný bio jablčný ocot.. Kvalitnejší som nikde nekúpil..
- Dobrý ocot aj na zaváranie
- Cena by mohla byť o niečo menšia, aj poštovné
- kvalitný jablčný ocot - jemnej chuti, peknej zlatistej farby, číry
- dobrá cena
- Som rada, že je v ponuke - inde v obchode (kamennom ani e-shope) som ho nevidela.
- ocot užívam pri zvýšenej žalúdočnej kyseline
Prvý krát kúpené koli novému receptu, ešte som ho nepoužila, verím, ze je dobrý...
- kupila som ho 1.x, ohodnotim neskor
vyskusam, ohodnotim neskor
- ocot z fermetovania umeboshi sliviek - pozor nejedná sa o kyselinu octovú, ale o kyselinu citrónovú s morskou soľou
- každý deň si dám jednu polievkovú lyžičku, a potom zapíjam rýchlo so sýtenou minerálkou
- v tele sa tento produkt správa zásaditotvorne
- umeboshi slivky a umeocot jedine od SUNFOOD-U!!!
- nie je žiadna nevýhoda! - vyskúšajte a sami uvidíte
Umeboshi ocot sa skvelo hodí aj na varenie, prípadne aj na šaláty - odporúčam skvelý produkt! Ale kupujte ho jedine od SUNFOOD-u.
Jablkové octy sú veľmi zdravé, ale musia byť nepasterizovaneé a nefiltrované ako je tento. Odporúčam.
- Zdravé okyselenie šalátov
niekoľkokrát objednaný tovar, vždy spokojnosť s kvalitou
- rad pouzivam do ostrokyslej polievky
- Výborná chuť
- Uzasne dochucuje
- kvalitný produkt od SUNFOOD-U
- používam namiesto klasického octu
- pozor nie je to kyselina octová ale kyselina citrónová s morskou soľou
- denne jednu polievkovú lyžicu zapiť vodou
- zlepšuje trávenie
- absolútne žiadna nevýhoda nie je
Veľmi kvalitný produkt od SUNFOODU - nakupujem iba ich značku a som veľmi spokojný.
spokojnosť
Zobrazujem 161 - 180 zo 254 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...13 Ďalšie »